Media@DeLoods: Lions Ieper - Poperinge breiden aanbod uit!
Media@DeLoods: Lions Ieper - Poperinge breiden aanbod uit!
  • 21 apr 2017
  • #MediaDeLoods: Met bijkomende tablets en smartphones blijft de Lionsclub hun engagement uitbreiden ook in 2017!
Zes maanden na de start van het project Media@DeLoods blijken de tablets, pc's en smartphones een groot succes te zijn bij zowel de jongeren als bij de medewerkers. Zowel voor zorginhoudelijke doeleinden als voor school en vrije tijd wordt er steeds nadrukkelijker gebruik gemaakt van de nieuwe mogelijkheden door zowel de medewerkers, de jongeren als door hun contextfiguren. Omwille van dit succes besloot de Lions Ieper - Poperinge  om de huidige mogelijkheden uit te breiden door ook in 2017 extra tablets en smartphones te voorzien. Zo beschikt iedere groep nu reeds over twee tablets en werden alle gsm vervangen door smartphones!
 
Wij zijn de Lions Ieper - Poperinge alvast zeer dankbaar voor deze mooie schenking en blijvende ondersteuning namens alle jongeren, contextfiguren en medewerkers! En ook dhr. Christoffel Samijn van bvba Archimedi zouden wij langs deze weg graag bedanken voor de extra hoesjes en sponsering!
Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id65/SponsorenMedia@DeLoodsDetail.jpg