Lions Ieper - Poperinge steunt Mediaproject @ vzw De Loods
Lions Ieper - Poperinge steunt Mediaproject @ vzw De Loods
  • 13 okt 2016
  • #Medi@deloods Een project op lange termijn over media en ICT in de jeugdzorg, mogelijk gemaakt door de Lions Ieper - Poperinge!
Vzw De Loods lanceert dit najaar het project #Medi@deloods, een sociaalmaatschappelijk project over het gebruik van multimedia in de jeugdzorg, mogelijk gemaakt met de steun van Lions Ieper - Poperinge. Concreet beoogt het project enerzijds de implementatie van een moderne ICT - infrastructuur voor de jongeren, de contextfiguren en hun begeleiders, als de vorming van jongeren, contextfiguren en begeleiders in het veilig omgaan met multimedia en in het gebruik van ICT-tools binnen de hulpverlening en de samenleving anderzijds. 
 
De eerste stappen in het project werden de afgelopen weken ook reeds gezet. Zo bezorgde de Lions Ieper - Poperinge ons reeds 11 nieuwe pc's en toebehoren voor de jongeren en werden deze ook reeds geïnstalleerd in onze verschillende hulpverleningsmodules, tot grote vreugde van onze jongeren. Daarnaast zijn we ook in blijde verwachting van een aantal tablets voor de jongeren en een aantal smartphones, die ons eveneens dit najaar bezorgd zouden worden door de Lions Ieper - Poperinge.
 
Meer info over de missie, de visie en de verschillende doelstellingen van het project kan je hier terugvinden. 
 
Deel dit bericht
Lions Ieper - Poperinge steunt Mediaproject @ vzw De Loods https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id46/LogoLionsIeperPoperinge.jpg